The walking dead

walking-dead-posterDesprés d’un llarg descans aquesta setmana ha tornat The Walking Dead amb After, un capítol que ens situa just on va acabar el darrer capítol abans de l’aturada. Tot i la lleugera pujada de nivell d’aquest capítol poc es pot salvar d’una sèrie marcada per uns clars alts-i-baixos, amb alguns capítols memorables, alguns de normals però, la major part, per oblidar.

A partir d’aquest moment spoilers.

After té dos motius de ser, començar a explicar-nos com queda la situació dels personatges després de la destrucció de la presó i fer encara més insuportable el personatge de Carl Grimes.

Després del lamentable atac a la presó per part del grup del Governador on l’única cosa bona va ser la mort d’en Hershel, en Rick i els seus companys s’han vist obligats a fugir i separar-se. En aquest primer capítol ens expliquen què ha passat amb dos d’aquests grups. Per una banda veiem com en Rick i en Carl arriben a un petit poble on amb prou feines hi ha quatre zombis però que cada casa té menjar per alimentar un regiment (amb la de voltes que van fer durant la primera part de la temporada per trobar qualsevol cosa comestible). En Rick està en un estat lamentable a causa de la pallissa que s’emporta del Governador i en Carl té un atac d’adolescent torracollons que li fa creure’s el rei del món fins que un zombi el posa a lloc (lamentablement no se’l menja).
El moment de tensió del capítol és quan en Carl es pensa que en Rick es converteix en zombi i no s’atreveix a disparar però si ens parem a pensar un moment això no és el primer cop que passa i ja no ens impacta tant.

walking

L’altre protagonista del capítol és la Michonne, personatge que de cop sembla necessitar un fons psicològic que no havíem trobat a faltar fins ara i un dels pocs supervivents capaços de caminar tot un dia en una direcció per adonar-se que en realitat no és on vol anar i desfer tot el camí per tornar enrere.

Malgrat tot s’ha de reconèixer que el nivell ha pujat una mica i el motiu és ben senzill, amb la separació per grups ens hem tret de sobre molts personatges inútils que no servien per res. Per una banda és una bona manera de dinamitzar la sèrie però comporta un perill, aquesta setmana molt bé, tenim en Rick, en Carl i la Michonne però m’agradarà veure què passarà quan toqui veure com sobreviuen en Glenn i la Maggie i com aconseguiran que l’audiència no estiguem més a favor dels morts vivents que de la feliç parella.

Queden set capítols per arribar al final d’aquesta temporada on d’alguna manera o altre han de fer reunir de nou el grup (esperem que amb alguna baixa) i tornar l’únic personatge salvable d’aquesta quarta temporada i l’única persona capaç de posar ordre i seny al grup; la Carol.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda