Time traveling bong

ttb3Agafa quatre o cinc idees absurdes que tinguis sobre què faries o com actuaries si poguessis viatjar en el temps i converteix-les en tres capítols de vint-i-cinc minuts. Aquesta és la idea principal de Time Traveling Bong.

Creada per Ilana Glazer (que també n’és protagonista), Paul W. Downs (l’altre protagonista) i Lucia Aniello (també directora dels tres capítols), Time Traveling Bong ens explica com dos cosins es troben amb una pipa de fumar marihuana que els permet viatjar en el temps. El que en primer moment recorda aquell despropòsit de pel·lícula que va ser Jacuzzi al pasado, és en realitat una divertida i entretinguda comèdia, d’humor groller i políticament incorrecte.

És difícil explicar gaire cosa sense espatllar la gràcia de les situacions, sobretot perquè si ens ho mirem fredament no deixen de ser acudits o gags que, un cop explicats perden la gràcia i l’originalitat. Només dir que la pipa del temps porta els dos cosins a llocs tan diversos com el Salem de 1692 en plena cacera de bruixes, la prehistòria o a l’any 1963 on coincideixen amb un jove Michael Jackson.

Per mala sort la sèrie no és rodona del tot, mentre que els dos primers capítols són molt divertits, el tercer baixa una mica el llistó i perd l’originalitat dels anteriors i ho substitueix per més grolleria de la que seria necessària.  No m’estic queixant de les bromes sobre ejaculacions, vessaments tòxics o relacions semi incestuoses però hi he trobat a faltar la mala llet dels primers capítols.

ttb1

En època de sèries de temporades inacabables, Time Traveling Bong és una cosa diferent que es pot veure amb poc més d’una hora i que us farà passar una molt bona estona. Això sí; sense arribar a l’extrem de Man seeking woman, cal avisar que l’humor de Time Traveling Bong tampoc és per tothom. Gent amb la pell molt fina millor abstenir-se.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda