TimeSkp – La Mansió

Alguna cosa està succeint a Sant Daniel. S’estan produint desaparicions i les autoritats no troben respostes. L’últim contacte amb l’equip especial enviat per investigar els fets es va produir fa dos dies a l’entrada de la Mansió Handter. Vosaltres sou l’última esperança per esbrinar què està passant i evitar un desastre d’escala mundial. Amb aquesta premissa comença TimeSkp – La Mansió, un nou Room Escape que s’ha instal·lat fa poc a Girona i que us farà passar una estona divertida i aterridora.

Els Room Escape s’estan convertint en un fenomen mundial. En podem trobar de moltes temàtiques i amb diferents graus de dificultat però tots amb un únic objectiu: entretenir i fer pensar els seus jugadors durant els 60 minuts que dura l’experiència.

TimeSkp – La Mansió és l’últim Room Escape a instal·lar-se a Girona i us puc assegurar que no ha estalviat en res per fer-vos passar una molt bona estona. Només creuar la porta d’inici et trobes amb un espai perfectament ambientat, amb un treball excel·lent en els detalls que et transporta directament a l’interior del joc. El procés d’immersió és immediat i molt eficaç, només tancar-se la primera porta et trasllades a l’interior d’una terrorífica mansió i t’oblides que et trobes en un local a Girona.

L’inici de TimeSkp – La Mansió està basat en la saga Resident Evil, concretament en la primera entrega del videojoc. Qualsevol que hagi jugat a l’aventura de terror de Capcom veurà al moment la similitud amb l’origen de la història però també descobrirà que ben aviat el Room Escape agafa personalitat pròpia. De fet els seus creadors no amaguen en cap moment aquesta referència, el logo i el nom d’Umbrella Corporation apareixen constantment en el joc i la mecànica de molts enigmes ens porten a pensar en aquesta saga de videojocs. Que això no us tiri enrere, com he dit TimeSkp – La Mansió es recolza en aquesta saga però sap crear una història pròpia.

Els seus creadors no han volgut quedar-se amb el concepte típic de Room Escape i han volgut donar molt protagonisme a la història que vius mentre jugues. No només tens l’escenari, una tauleta t’anirà ampliant la història amb uns vídeos a mesura que trobes uns objectes concrets. Aquests petits vídeos serveixen per ampliar i aprofundir en l’argument (i en un cas concret per resoldre un trencaclosques) però no són imprescindibles per aconseguir l’objectiu. Això aconsegueix crear una tensió i un ritme que va in crescendo però no a mesura que passen els minuts sinó a mesura que vas avançant en el misteri.

Tractant-se d’una història de por és evident que ens podem esperar algun espant però han sabut trobar el punt just per crear tensió i deixar escapar algun crit però sense interrompre el joc. Si sou porucs de mena, en alguns moments fareu algun que altre salt però no patiu, jo m’espanto a la mínima i m’ho vaig passr molt bé.

Time Skp – La Mansió és un Room Escape molt recomanable tant per aquells que ja tenen experiència en aquests tipus de jocs com per aquells que volen iniciar-se. La dificultat és prou alta per suposar un repte però sense ser inabastable. És cert que encara tenen alguns detalls per polir però res que t’impedeixi gaudir al 100% de l’experiència.  Podeu trobar més informació al seu web: www.timeskp.com

 

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda