0

Torna The big bang theory

tbbt4Alguns costums són difícils d’abandonar, The Big Bang Theory és una d’elles. La sèrie dels amics frikis ha anat perdent gràcia amb el pas de les temporades i s’ha convertit més en una visualització per costum que per ganes. El que va començar com una sèrie per frikis va convertir-se a poc a poc en una sèrie de frikis fins a arribar a una sèrie amb frikis que queia en els tòpics de la sitcom abandonant tota la personalitat que la va fer gran al principi.

La novena temporada semblava que anava a la deriva i tant els arguments com els personatges es començaven a estancar. Trames típiques i bromes recurrents per un grup al qual li quedava molt poc suc per treure. Ja coneixem massa els personatges per a tenir sortides sorprenents i això els restava espontaneïtat i, en conseqüència, gràcia.

tbbt1

L’estrena de la desena temporada s’ha convertit en una de les estrenes de l’any amb més de 15 milions d’espectadors i, en el meu cas ha aconseguit una cosa que no aconseguia en molt temps: fer-me riure. L’entrada en escena dels pares dels protagonistes ha donat un aire fresc a la sèrie però sembla que serà una cosa temporal. Tot i que ja havíem vist la mare d’en Sheldon i els pares d’en Leonard en altres ocasions les reaccions i repliques entre ells ens han donat grans situacions en aquest capítol.

Haurem de veure com evoluciona aquesta temporada i si aquesta espurna d’aire fresc és cosa d’un dia o es manté al llarg de la temporada.

 

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *