0

Tornar d’entre els morts

 

walkingdead

Haig de reconèixer que tenia molt poques esperances en la tercera temporada de The Walking Dead. Tot i la millora en el segon tram de la segona temporada la sèrie em semblava fluixa i sense ritme, deixant de banda que era un insult al còmic en que es basa.

L’inici de la tercera no va fer millorar les meves expectatives. El primer capítol empitjorava el vist fins al moment però per sort vaig decidir no abandonar la sèrie (cosa que haig de reconèixer em costa molt de fer – em vaig empassar 10 temporades de Smallville). Capítol a capítol la sèrie ha millorat fins arribar al que es podia esperar d’ella al principi.

Amb vuit capítols la sèrie hmichonnea agafat el to adult, violent i moralment discutible que li demanàvem des del principi. Els personatges han evolucionat deixant de ser caricatures per convertir-se en gent real (excepte la Michonne qui no m’acaba de fer el pes). S’ha eliminat personatges sense sentit i n’han introduït d’altres que poden donar més joc. Els arguments s’han tornar més adults. La violència es respira per tot arreu i no sempre amb els zombis com a protagonistes.Tot allò que en el còmic és normal i a la sèrie era ocasional.

Desconec si aquest canvi es conseqüència de la marxa de Frank Darabont o si les crítiques rebudes els han fet canviar el rumb però sigui quin sigui el motiu s’agraeix el canvi.

Si no heu vist el darrer capítol no mireu el següent vídeo ja que us menjareu spoilers.

Ara la sèrie fa la típica aturada d’hivern i ens deixa penjats (i molt) fins al febrer del 2013. L’espero amb ganes però amb aquell sisè sentit que no deixa que et confiïs i et fa dubtar si passarà com en temporades anteriors i es produirà un descens que ens tornarà a decepcionar.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *