1

True Blood

Vampirs, homes-llop, metamorfs, fades, bruixes.. Són molts els éssers fantàstics del nostre imaginari que han format part de les trames de True Blood al llarg de les vuit temporades que ha durat la sèrie. De fet només n’he trobat a faltar d’un tipus, guionistes. Bé, per ser sincer van tenir una fugaç aparició a la primera temporada però la seva presència es va anar diluint fins a desapareixent totalment.

true_casting

Ha acabat True Blood i ho ha fet tard i malament. El que va començar com un entreteniment prou digne amb una barreja digne de sexe, violència i entreteniment ha anat derivant en una comèdia sense gràcia amb trames repetitives i inconnexes protagonitzades per personatges que s’han anat convertint en caricatures sense caràcter. No eren perfectes però la presentació que feia la primera temporada dels vampirs els allunyava dels adolescents asexuats que s’havien posat tan de moda. A dia d’avui ja no tinc clar quin dels dos models és pitjor. Com a mínim un dels dos models ja era patètic de bones a primeres, l’altre si ha anat convertint amb el temps.

Són molts els problemes que ha afectat True Blood al llarg de vuit temporades però per mi són dos els principals. Per una banda la indecisió argumental de la sèrie donant pals de cec intentant trobar una trama prou interessant i que ha provocat que cada temporada s’anés desvinculant de l’anterior i fent que la majoria de personatges principals vagin canviant d’opinió i conviccions d’una temporada a l’altre sense sentit. Per l’altre la incapacitat de la sèrie per canviar/renovar els protagonistes. Molts dels personatges s’han mantingut fins a límits insospitats mentre que d’altres molt més interessants que han anat sortint tenien una aparició anecdòtica. Sense anar més lluny és inconcebible que un personatge com el de la Tara duri gairebé fins l’últim capítol mentre que el vampir interpretat per James Fain duri una sola temporada.

L'únic que trobaré a faltar de True Blood

L’únic que trobaré a faltar de True Blood

La gota que fa vessar el vas és l’intent de donar un final feliç a tots els personatges fent tornar d’una manera més que forçada alguns personatges dels que ja ens havíem acomiadat fa temps i dels que ens importava ben poc què havien fet amb la seva vida fora de Bon Temps.

True Blood és una nova mostra que és igual d’important saber quan acabar una sèrie que com acabar-la.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda

One Comment

  1. A partir de la meitat de la segona temporada, amb la mort de Godric, comencen els despropòsits. Era per mi un guilty pleasure però s’ha convertit en una tortura.

Comments are closed.