True detective – 2 temporada

trueDiferents personatges, diferent ciutat i diferent història però la mateixa sensació. Aquesta setmana ha tornat True Detective. Lluny d’assegurar el tret mantenint uns personatges que ja s’havien fet un lloc a l’imaginari de l’espectador Nic Pizzolatto amplia l’univers de True Detective amb una nova història i uns nous personatges, però mantenint l’essència de la primera temporada.

Aquesta temporada arranca amb quatre nous personatges, Ray Velcoro (Collin Farrell), Ani Bezzerides (Rachel McAdams), Frank Seymon (Vince Vaughn) i Paul Woodrugh (Taylor Kitsch). Quatre personatges diferents però amb trets similars, tots són personatges desestructurats amb certes adiccions i problemes. Agressivitat, alcoholisme, desordres sexuals i situacions familiars complexes formen part del caràcter d’aquests personatges i de l’essència de True detective. Quatre personatges amb poc a veure entre ells i de realitats molt diferents però que la història de la ciutat els unirà al llarg de la temporada.

La sèrie arranca molt bé, amb un estil de novel·la negra molt atraient i portant molt bé el pes de les expectatives. El record de la primera temporada pesa molt sobre aquesta segona però de moment sembla que a Pizzolatto no l’afecta la pressió i es limita a explicar una nova història sense pensar en el que espera l’espectador.

true2

Encara és molt aviat per valorar la sèrie però de moment les sensacions són molt bones, els personatges molt interessants i la història intrigant. Esperem que no es desinfli al final com va passar amb la primera.

 

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda