Un any del bloc

Tret de www.pinkcakebox.com

Tret de www.pinkcakebox.com

Doncs això, l’entrada d’avui no va dedicada a cap sèrie o peli, l’entrada d’avui va dedicada a mi mateix.

Avui fa un any que començava a escriure en el Bloc del Directorfrustrat per donar sortida a una part de mi que volia comentar, explicar i donar a conèixer dues de les meves passions, el cinema i la televisió.

Altres vegades ho havia intentat però més tard o més d’hora sempre arribava aquell moment en què la distancia entre post i post s’allargava fins que el mateix bloc moria d’inactivitat. Amb el bloc del directorfrustrat em vaig fer la promesa que això no passaria (cosa que també havia fet amb tots els altres) i sembla que de moment ho vaig complint. Sense comptar els caps de setmana (que un també té dret a descansar) intento fer com a mínim una entrada al dia, a vegades no és possible, d’altres en faig més d’una però mantenint sempre un ritme.

Al llarg d’aquest any he fet moltes entrades (259 sense aquesta), d’algunes n’estic molt content i d’altres no tant però sempre he dit el que penso del tema que comento. Curiosament l’entrada més llegida a dia d’avui és una de les primeres sobre en Doraemon i Bola de Drac i la primera feia referència a Man of Steel que, casualitats de la vida, també ha obert un nou projecte que he començat fa poc, el podcast d’Això em sona amb en Jacint Casademont.

En definitiva i per anar acabant, deixo el més important pel final que és agrair a tots els que dia a dia llegiu les entrades, les comenteu, feu like al facebook, etc.  Veure que algú perd part del seu temps per aturar-se un moment a llegir el que escrius i penses no té preu.

Moltes gràcies a tots!

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda