Un golpe de merda… perdó, de altura

ungolpedealturaLa meva primera comèdia del 2013 no podia ser pitjor, Un golpe de altura de l’aclamat director de merdes com Hora punta, El dragon rojo i Xmen3; Brett Ratner a qui donaré la darrera oportunitat amb Movie 43 .

Tenir iPlus té aquestes coses, a vegades has d’esborrar pelis que no voldries perdre per gravar-ne de noves i a vegades tens prou espai per programar qualsevol cosa, Un golpe de altura pertany a la segona opció.

Ben Stiller interpreta el director d’un edifici d’apartaments que venera el seu cap i propietari de l’edifici (Alan Alda). El món li cau a sobre quan descobreix que és un estafador sense sentiments que ha deixat sense estalvis a tots els treballadors. Decidit ha ajudar el seus companys de feina demana ajuda a un lladre de poca volada (Eddie Murphy) per robar uns diners que el seu cap ha aconseguit amagar al FBI. Ah! També surten un oblidat Matthew Broderick, una prou ben conservada Téa Leoni i un paio que ha de pagar moltes factures, Casey Affleck (és la única opció que se m’acut per sortir en una peli com aquesta).

Sincerament no sabria per on començar, si per l’estupidesa de l’argument, les interpretacions dignes de la saga crepúsculo o les situacions surrealistes (per no dir patètiques) que es donen durant la peli (com ara moure un cotxe fet d’or d’uns 900kg com si fos de paper) o sigui que em decanto per començar i acabar al mateix temps, no la mireu, és una puta merda.

 

 

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda