Vells amics

supernatural_1Algunes vegades he parlat dels guilty pleasures, són aquelles sèries a les quals quedes enganxat tot i ser conscient que són molt fluixes però tenen un nosequé que t’atrapa. Recentment m’he adonat que algunes sèries que segueixo no entren en aquesta categoria tot i ser-ne mereixedores, són aquelles sèries que porten anys en antena i de les quals no vas corrent a veure l’últim però sempre troben la manera de fer-se un lloc en el teu calendari serièfil. Són com aquell vell amic que veus molt de tant en tant, fas una cervesa amb ell i després te n’oblides fins que un dia te’l tornes a creuar i torneu a fer la cervesa com si fóssiu amics de tota la vida. En el meu cas aquest vell amic són dos germans, els Winchester de Sobrenatural.

Si encara segueixes llegint serà que no has sortit corrent a buscar-me per lapidar-me i això és bo. Sóc fan de Sobrenatural, no un fan dels de seguir la sèrie al dia i d’esperar mossegant-me les ungles el nou capítol però sí un d’aquells que quan té una estona adapta el seu horari per seguir la temporada que té pendent i s’emociona cada vegada que sona el tema Carry on Wayward son marcat l’inici i final de temporada.

No us enganyaré, sóc conscient que la sèrie és dolenta però em cauen bé els Winchester, ja els he adoptat com a part de la meva família serièfila. Segurament formarien part d’aquella família que et trobes als casaments, comunions i altres esdeveniments que et fan morir de vergonya però t’estimes igualment. No m’importa gaire l’argument central o l’excusa per allargar la sèrie una temporada més, simplement estan allà i m’entretenen.

En definitiva, no em posaré a parlar de la sèrie perquè poc en puc dir però si volia fer un petit homenatge en forma d’escrit a aquests dos germans que es creuen de tant en tant a la meva vida i que trobaré a faltar quan deixin de fer-ho.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda