Vikingshill

Calen 40 minuts i 22 capítols per fer una bona sèrie? Les webseries ens han demostrat que no i que és possible fer un bon producte amb ganes i poc pressupost. L’última que he enganxat per casualitat és la sueca VikingsHill que s’ha pogut veure al canal SVT Play que la companyia Sveriges Television té dedicat a emetre continguts online.
Són 8 capítols de 10 minuts de duració amb una temàtica de thriller amb tocs de terror molt ben realitzada. VikingsHill es podia haver convertit en una tv-movie sense gaires problemes però ha decidit apostar per capítols curts que li permeten centrar-se a explicar una història concreta sense anar-se’n per les branques.

L’Elin i la seva mare es traslladen al petit poble de VikingsHill amb la intenció de començar de nou i superar un trauma familiar. Un cop allà l’Elin comença a viure un seguit de situacions estranyes que li faran descobrir que no tot és el que sembla.

Com ja he comentat podríem estar parlant d’un tv-movie de dissabte a la tarda però el format de capítols curts li dóna un aire diferent i la seva més que correcta realització fa de VikingsHill un bon entreteniment. L’argument és senzill però està ben portat i no s’entreté en explicacions innecessàries per omplir minuts. La sèrie va al gra i això s’agraeïx. Els moments d’intriga i suspens estan ben posats i segueixen els estàndards típics dels thrillers però no per això s’han de desmerèixer. Fins i tot el desenllaç final que podria haver estat el taló d’Aquil·les de la sèrie és bastant acceptable (si entres dins el joc que proposa) i t’obre les portes per una segona temporada que pot tenir un punt més interessant que aquesta primera.

Si teniu un moment doneu-li una oportunitat, en menys d’una hora i mitja teniu visionada tota la primera temporada. No revoluciona res però és entretinguda i està prou ben feta per a recomanar-la.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda