Walking dead

L’espera per Walking Dead s’ha fet llarga i més si tenim en compte el bon nivell d’aquesta temporada i la manera com va acabar el capítol abans de l’aturada de Nadal.

Spoilers si no aneu al dia

walkingdead3Finalment ahir es va estrenar el capítol 9 que ens torna allà mateix on ens va deixar l’anterior, amb en Daryl i en Merle atrapats pel Governador i la seva gent, en Rick intentant solucionar la situació i els que es van quedar a la presó mirant de conviure amb els nous convidats. Ha baixat el nivell d’aquesta temporada de The Walking Dead aquesta aturada? La resposta és no.

Si fins ara les pauses de la sèrie eren sinònim de canvi sembla que aquesta serà l’excepció. Tots recordem que la primera temporada va tenir una gran primera part i una segona horrible i tot el contrari va passar amb la segona. Doncs sembla que a la tercera va la vençuda i l’aturada no ha fet perdre nivell a la sèrie.

Realment aquesta tercera temporada m’ha tornat a atrapar. L’argument, la tensió i fins i tot l’acció han millorat i s’ha situat al nivell que es podia esperar.
Respecte aquest capítol se’ns obren molts fronts que haurem de veure com evolucionen. El conflicte entre el grup d’en Rick i els habitants de Woodbury estava cantat però m’agrada el paper que està jugant l’Andrea guanyant-se el respecte dels seus nous veïns i posant-se una mica per sobre del propi governador. Veig molt complicat el seu retorn al grup incial. No tan complicat veig el retorn d’en Daryl, estic segur que la seva aventura amb en Merle acabarà tornant-lo a unir a en Rick i el seus. La pregunta és si el grup acceptarà en Merle o s’haurà de buscar una solució més radical. L’estat mental d’en Glenn i la seva relació amb la Maggie tampoc passa per el seu millor moment. Per acabar (i ja estripant tot l’episodi) érem conscients que en Rick no acceptaria de bon grat el grup d’en Tyreese però no esperava l’airada reacció i menys encara l’aparició que la provoca. Per cert, ha semblat una anècdota però crec que serà molt important la reacció que ha tingut en Rick al agafar el nadó. Es pot interpretar com un rebuig a un fill que, molt possiblement no sigui seu o l’instint de supervivència li indica que el nadó serà un perill per el grup.

walking_dead2

Queden set capítols per acabar aquesta temporada i si tots mantenen el nivell que porten fins ara em donaré per satisfet. The Walking Dead, un exemple de sèrie que ha estat capaç de regenerar-se i remuntar el que semblava una caiguda lliure cap a la mediocritat (estil Prison Break)

 

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda