0

Zero Hour

zerohourLa ABC va necessitar tres capítols per posar Zero Hour al congelador i deixar la sèrie més penjada que un fuet, jo amb dos ja n’he tingut prou per deixar de mirar-la. I no és per fer-me el cultureta que només mira sèries de qualitat amb grans arguments, la veritat és que miro molta merda i com que miro molta merda tinc que decidir quina merda es mereix perdre unes hores i quina no.

Zero Hour ens vol vendre una sèrie d’aventures clàssiques a l’estil Indiana Jones però sense tenir aventures ni tenir carisma. Hank Galliston (Anthony Edwards) és l’editor d’una revista que es veu embolicat amb una conspiració a nivell mundial que inclou nazis, nous profetes i rellotges.

Els principals problemes de Zero Hour no venen del seu argument, que tot i ser recurrent i tòpic pot donar peu a una sèrie interessant. El problemes comencen amb unes interpretacions poc encertades. Començant per el protagonista i fins a l’últim dels secundaris les interpretacions es veuen forçades i poc creïbles. A més es nota un intent desesperat per complicar l’argument fent salts d’un punt a l’altre del planeta i que tot passi molt ràpid intentant crear una tensió que no existeix.

 zerohour_2

Com ja he dit un intent fallit d’imitar les aventures de Dr. Jones. El més divertit és veure com Fox España ha anunciat a bombo i plateret que la sèrie es podrà veure abans a Espanya que a Estats Units però sense mencionar que el motiu és que allà han decidit deixar d’emetre-la per la falta d’audiència.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *