Zombieland no sobreviu al pilot

zombielandJa fa uns dies vaig parlar de l’aposta que feia Amazon amb les sèries donant l’oportunitat als seus usuaris d’escollir a partir d’un capítol pilot si una sèrie obtenia temporada sencera o no. De totes les possibilitats només vaig veure l’adaptació a la petita pantalla de Zombieland (Ruben Fleischer, 2009) que sense ser cap meravella a mi em va semblar entretinguda i divertida. Vist el resultat dec ser dels pocs als que li va semblar ja que la sèrie no ha obtingut llum verda i es queda en un pilot.

Ja vaig fer el comentari el en seu moment (veure entrada) i no vull  repetir-me però sí dir que em sap greu. Zombieland – The series no hauria passat a la història de la televisió però es podia haver convertit en un d’aquells entreteniments lleugers que sovint s’agraeixen entre tantes trames profundes i sèries d’intrigues que tan ens agraden.

zombieland

Bé, si en teniu l’oportunitat feu-hi un cop d’ull conscients del que és, què busca i que si us agrada us quedareu amb les ganes de més per culpa de la cancel·lació. Jo per passar el mono crec tornaré a fer un repàs a la peli original amb un increïble Woody Harrelson i una magnífica (encara que per altres motius però també perfectament vàlids) Emma Stone.

 

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda