0

Zombieland no sobreviu al pilot

zombielandJa fa uns dies vaig parlar de l’aposta que feia Amazon amb les sèries donant l’oportunitat als seus usuaris d’escollir a partir d’un capítol pilot si una sèrie obtenia temporada sencera o no. De totes les possibilitats només vaig veure l’adaptació a la petita pantalla de Zombieland (Ruben Fleischer, 2009) que sense ser cap meravella a mi em va semblar entretinguda i divertida. Vist el resultat dec ser dels pocs als que li va semblar ja que la sèrie no ha obtingut llum verda i es queda en un pilot.

Ja vaig fer el comentari el en seu moment (veure entrada) i no vull  repetir-me però sí dir que em sap greu. Zombieland – The series no hauria passat a la història de la televisió però es podia haver convertit en un d’aquells entreteniments lleugers que sovint s’agraeixen entre tantes trames profundes i sèries d’intrigues que tan ens agraden.

zombieland

Bé, si en teniu l’oportunitat feu-hi un cop d’ull conscients del que és, què busca i que si us agrada us quedareu amb les ganes de més per culpa de la cancel·lació. Jo per passar el mono crec tornaré a fer un repàs a la peli original amb un increïble Woody Harrelson i una magnífica (encara que per altres motius però també perfectament vàlids) Emma Stone.

 

Per si ho vols compartir...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *