Zombis francesos de serie B

Mirant les pel·lícules que m’ofereix el Digital trobo una que porta per títol La horda, com a bon fan dels zombis em crida l’atenció al moment però decideixo entrar al panell d’informació per veure la sinopsi (us faríeu creus de la quantitat de pel·lícules que pel seu nom hauries jurat que eren porno). La descripció que en fa el Digital m’acaba de decidir. Un grup de policies corruptes vol venjar la mort d’un company i es dirigeix cap a l’edifici on s’oculten els mafiosos. Un cop allà una epidèmia zombi esclata a Paris i policies i gàngsters han d’unir forces per sobreviure (m’ha semblat escoltar algú que deia Asalto en la comisaría del distrito 13?). Com podeu veure un argument digne de Shakespeare.

Tots els que en agrada el gènere zombi hem vist molta merda (fa poc vaif veure “El diario de los muertos” del mestre Romero) però amb poc que tingui la pel·lícula ja ens tens contents. La horda és just això. Una peli que oblides al cap de segons de finalitzar el darrer títol de crèdit però que et fa passar una bona estona mentre dura.

Com ja heu vist l’argument no és res de l’altre món, i el mateix passa amb les actuacions. Correctes però sense anar més lluny (el guió i els diàleg tampoc ho permeten). Els efectes especials són senzills però eficaços i tenen prou cura d’amagar subtilment tot el que pot mostrar el poc pressupost de la peli. Els zombis es mouen molt ràpid i la il·luminació es molt fosca cosa que ajudar a crear ambient i maquillar els pocs recursos. No espereu girs argumentals ni sorpreses, des del principi tens clar qui dels supervivents arriba al final i qui no.

Si teniu possibilitat de veure-la passareu uns 90 minuts entretinguts, però si no la podeu veure tampoc la trobareu a faltar.

La Horda (La horde)

Directors: Yannick Dahan i Benjamin Rocher

Actors: Claude Perron, Jean-Pierre Martins i Eriq Ebouaney

 

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda