Zoo

_1Diem guilty pleasure aquella sèrie o pel·lícula que, tot i ser conscients que és dolenta de collons, seguim mirant setmana rere setmana o ens hi enganxem cada vegada que la fan per televisió. Són aquelles sèries que no recomanaries a ningú però segueixes religiosament cada setmana i comentant sempre que en tens ocasió.

Temporada a temporada tots els fans de les sèries afegim un guilty pleasure a la nostra col·lecció. Aquest estiu el meu es diu Zoo.

Basada en el llibre homònim escrit per James Patterson i Michael Ledwidge, Zoo és una sèrie de 13 capítols de la CBS on els animals de tot el planeta cansats d’aguantar decideixen exterminar la raça humana.

No us enganyaré, la sèrie és dolenta, l’argument és per riure, les interpretacions dignes de qualsevol tv film de dissabte a Telecinco i els efectes especials més falsos que els decorats del remake de V però malgrat tot, m’ha enganxat des del primer capítol.

No us puc donar una raó, potser és veure com una parella de lleons destrossa uns borratxos pel centre de Nova York o com una manada de lleons efectuen un atac digne dels velocirraptors de Jurassic Park però no puc deixar de mirar-la.

El tràiler fa una mica de spoilers però en realitat importa poc.

Portem tres capítols i la cosa no fa més que millorar. És digne de veure com un grup de cinc o sis llops aconsegueixen entrar en una presó de màxima seguretat i acabar amb criminals i guàrdies per igual o com t’expliquen que una parella de rinoceronts volca un cotxe de safari i s’espera fins que els ocupants surten per aixafar-los sense pietat. Si amb això és suficient, ara resulta que un grup secret fa temps que es preparava per a aquest moment i ha aconseguit reunir un grup d’experts per combatre els animals. Com deia la cosa no fa més que millorar.

Zoo és dolenta i no quedarà a la memòria de ningú més que en aquelles reunions al voltant d’una cervesa i unes olives on rememorant sèries dolentes surti el seu nom però no deixa de ser el meu guilty pleasure de l’estiu i com tots els que he tingut al llarg dels anys sempre tindrà un raconet a la meva memòria serièfila.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda