24 legacy

No m’amagaré, vaig ser dels primers a posar el crit al cel quan es va començar a parlar d’una nova entrega de 24 sense Jack Bauer. El personatge interpretat per Kiefer Sutherland era (és) l’ànima de la sèrie i no podia imaginar-la sense ell. Per sort FOX ha fet un moviment intel·ligent i sembla que ha encertat de ple amb la sèrie.

A diferència de les recents MacGyver i Arma Letal que es limiten a reinterpretar (per no dir destrossar) la història i els personatges originals, 24 ha decidit apostar per un camí diferent, crear una nova història amb un nou protagonista però mantenint l’essència i la idea original de la sèrie.

El personatge que interpreta Corey Hawkins no és en Jack Bauer però tampoc intenta ser-ho. Des del primer moment tens clar que no intenten crear una rèplica del personatge original, de fet el protagonista d’aquesta 24 Legacy no passarà a la història com ha fet el de la 24 original però això no li impedeix explicar una bona història i mantenir l’interès des del primer minut.

Igual que l’original i a diferència de l’experiment de 24: live another day, aquí mantenim l’acció en temps real i això fa que la sèrie mantingui el ritme i la intensitat de les primeres temporades de 24 i això juga molt a favor seu.

Tot sembla indicar que 24: legacy no marcarà un abans i un després com va fer la sèrie original però si ens oferirà un producte digne, entretingut i d’un nivell que ja voldrien moltes pel·lícules d’acció d’avui en dia.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda