0

¿A quién te llevarías a una isla desierta?

Els canvis sempre provoquen terror i ¿A quién te llevarías a una isla desierta? explota aquest concepte per mostrar-nos una història quotidiana i molt humana protagonitzada per quatre joves actors que defensen amb molta força els seus personatges.

En Marcos (Jaime Morente), la Marta (María Pedraza), l’Eze (Pol Monen) i la Celeste (Andrea Ros) són quatre joves que posen punt final a una conjunta de la seva vida. L’última nit decideixen sortir de festa per celebrar l’inici d’una nova vida per ells i els somnis que els esperen en el futur però un joc innocent acabarà traient a la llum alguns secrets inconfessables.

Jota Linares ha convertit en pel·lícula la mateixa història que va portar inicialment al teatre i li dóna un punt de vista molt humà i molt proper. ¿A quién te llevarías a una isla desierta? parla d’una generació que persegueix somnis que no sempre s’acaben fent realitat i d’amistats capaces de resistir-ho tot excepte la mentida i la traïció. Unes situacions convertides en pel·lícula però amb les que tothom es pot sentir identificat en algun moment.

Ens trobem davant una idea molt senzilla al voltant de la qual es desenvolupa tota la història però Linares i Paco Anaya aconsegueixen donar-li prou personalitat i acompanyar-la d’uns personatges prou interessants per oferir-nos una bona experiència. Malauradament aquesta mateixa experiència que anem vivint durant el desenvolupament de la pel·lícula, s’acaba perdent en el desenllaç que em va semblar massa fàcil, una mica precipitat i em va semblar poca cosa. Entenc que és una història difícil de tancar però crec que feia falta donar-li alguna volta més a la idea.

Jaime Morente i María Pedraza es tornen a trobar després de coincidir a La casa de Papel i Elite, aquesta vegada comparteixen protagonisme amb Pol Monen i Andres Ros, dos joves actors amb llarg recorregut a cinema i televisió però menys coneguts mediàticament. Els quatre defensen amb solvència quatre personatges que representen quatre estereotips diferents d’una generació molt reconeixible avui dia. ¿A quién te llevarías a una isla desierta?, és una pel·lícula coral on la història funciona gràcies a la bona química entre els quatre protagonistes.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *