0

Beastars

Basada en el manga escrit i il·lustrat per l’autora Paru Itagaki, l’anime de Beastars ens trasllada a un món fictici on animals antropomòrfics conviuen en un precari equilibri entre herbívors i carnívors. Igual que el manga, l’anime està destinat a un públic juvenil/adult amb escenes de caire sexual i força violència.

La sèrie ens situa a l’Academia Cherryton i arranca amb l’assassinat d’un herbívor a mans d’un carnívor desconegut. Aquest atac trasbalsa la tranquil·litat dels estudiants i posa a prova els valors de vida conjunta entre carnívors i herbívors.

El que podria semblar una sèrie d’investigació criminal ben aviat acaba mutant cap a un clàssic drama romàntic. Beastars abandona ràpidament la trama de l’assassinat misteriós per centrar-se en el personatge d’en Legoshi, un llop gris que rebutja tota violència i viu reprimint els seus instints, i la Haru, una conilla nana que es converteix en l’interès romàntic del protagonista. Com no podria ser de cap altra manera, a aquesta relació se li afegeix un tercer personatge en discòrdia: en Louis, un esplèndid cérvol vermell amb un fosc passat.

Sota aquesta trama aparentment simple, Beastars tracta temes tan importants com el racisme, la lluita entre classes socials i els prejudicis existents a la societat.

L’adaptació ha anat a càrrec de l’estudi Orange, un estudi especialitzat en l’animació 3D. Visualment l’estètica de la sèrie és impecable, utilitzant un estil molt realista que donen credibilitat a aquest univers format per animals. En certs moments Orange es recolza en l’exageració o els canvis d’estil per donar rellevància a moments importants per la història, una decisió molt encertada i que ajuda a subratllar el que està explicant la trama.

Beastars es pot veure a Netflix i compta amb una temporada de 12 capítols d’uns vint-i-cinc minuts de duració. El manga està recopilat en 17 volums i s’ha confirmat que l’anime comptarà amb una segona temporada.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *