Between two ferns: the movie

Zach Galifianakis i Scott Aukerman adapten al format llargmetratge la sèrie creada pel mateix Aukerman i B.J. Porter i presentada per Galifianakis. La pel·lícula manté l’estil de la sèrie d’entrevistes curtes i incòmodes amb actors, però afegeix una trama argumental que lligui les entrevistes.

Fins a descobrir la pel·lícula a Netflix era totalment ignorant d’aquesta sèrie que es va estrenar l’any 2008 i manté una periodicitat esporàdica amb un total de 22 episodis i un especial de Nadal. La sèrie és un desafiament per la capacitat d’improvisació dels convidats i la seva resistència als improperis de Galifianakis. Entre les dues falgueres d’en Galiafinakis s’han assegut actors com Brad Pitt, Natalie Portman o Bruce Willis i polítics com el president Barack Obama o Hillary Clinton.

Between two ferns. The movie és una d’aquelles propostes que tens clar que no deixa indiferent i no permet grisos: o t’agradarà o no. Dubto molt que ningú pugui trobar un terme mitjà a l’hora de valorar la pel·lícula, o acceptes el joc que proposen Galiafinakis i Aukerman o el trobes ridícul.

En realitat la pel·lícula no és més que una excusa per seguir explotant l’estil d’entrevistes curtes i incòmodes amb un seguit d’actors que es deixen portar per la proposta de Galiafinakis. Matthew McGonaughey, Keannu Revees, Brie Larson o Gal Galdot són alguns dels actors que entren al joc. La pel·lícula també ens ofereix un Will Ferrell interpretant una excèntrica i exagerada versió d’ell mateix.

Una proposta arriscada que encantarà als fans d’aquest humor més irreverent. Jo m’ho vaig passar molt bé.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda