Bola de drac Z. Les pel·lícules (I)

Després de les pel·lícules de Bola de drac les pel·lícules fan un salt temporal important per deixar enrere les aventures del jove Son Goku per centrar-se quan ja està casat amb la Xixi i és pare d’en Son Gohan. Ens perdem tota la saga d’en Satanàs Cor Petit i el torneig de les arts marcials però per això hi ha el manga i l’anime.

En Garlick Jr. Immortal (Ora no Gohan o kaese!, 1989)

Primera pel·lícula de Bola de drac basada en l’etapa Z. Aquesta agafa com a idea l’arribada d’en Raditz a la Terra però adaptant-la al personatge d’en Garlick Jr.

Mentre entrena en Cor Petit és atacat i donat per mort per uns misteriosos agressors, poc després la Xixi i en Son Gohan també són atacats i en Son Gohan acaba segrestat. Quan en Goku arriba a casa i descobreix el que ha passat utilitza el radar de les Boles de drac per trobar el seu fill.

El culpable del segrest és en Garlick Jr, el fill d’en Garlick, un malvat personatge que va competir amb l’actual Déu per ser el totpoderós. En Garlick Jr. només busca venjança i utilitza les boles de drac per aconseguir la vida eterna. Amb l’ajuda d’en Krillin i en Cor Petit en Goku s’enfronta a en Garlick Jr. i els seus soldats però la força d’en Garlick Jr. és superior a la seva i acaben derrotats. Com a venjança en Garlick Jr. invoca una zona morta on els herois quedaran atrapats per sempre però a l’últim moment en Son Gohan desplega un poder ocult i aconsegueix llançar en Garlick Jr. a la zona morta.

En Garlick Jr. és un personatge que mai ha acabat d’encaixar a l’univers Bola de Drac però aquí serveix com a excusa per presentar aquesta història alternativa dels inicis de Bola de drac Z. La pel·lícula obre una mala costum d’afegir números musicals amb en Son Gohan com a protagonista. Cal destacar el moment on en Goku i en Cor Petit, encara enemics, lluitant junts contra en Garlick Jr.

El més fort del món (Kono yo de ichiban tsuyoi yatsu, 1990)

Seguim amb una entrega anual de pel·lícules de Bola de Drac però aquesta vegada sembla que els guionistes tenien poques ganes de treballar i agafen el mateix argument i moltes situacions calcades de l’entrega anterior però canviant els adversaris.

En Son Gohan i l’Oolong busquen les Boles de Drac per demanar-li un desig però pel camí descobreixen que el Doctor Korchin les ha trobat abans i ja ha convocat el Drac Sheron per demanar-li que torni el Doctor Willow, un malvat científic que va desenvolupar una tecnologia capaç de mantenir en vida el seu cervell per transferir-lo a un nou cos.

En Cor Petit, el Follet Tortuga i la Bulma són capturats pels seguidors del Doctor Willow que busquen el més fort del món per transferir-hi la consciència del Doctor. Amb l’ajuda d’en Krillin, en Goku i en Son Gohan s’enfronten als guerrers del Doctor Willow qui posseeix el cos d’en Cor Petit per lluitar contra en Goku.

En un atac de ràbia en Son Gohan es llança contra el Doctor Willow i aconsegueix que alliberi en Cor Petit. Aprofitant l’ocasió en Goku llança un Kame Hame Ha per destruir en Willow però no fa efecte i es veu obligat a utilitzar la Força Universal per destruir-lo.

Una de les pel·lícules més intranscendents de totes amb un argument repetit i sense cap mena de novetat més que veure la Bola Genki en acció per primera vegada.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda