Bonding

Si busques una sèrie que puguis veure en una tarda i que passi prou bé, la teva millor opció és Bonding a Netflix. Set capítols de poc més de 15 minuts que expliquen una història senzilla però amb un missatge molt bonic i interessant de fons. Bondig és una sèrie d’humor que utilitza el món de les dominatrix com a provocació però que amaga una reivindicació sobre acceptar-se a un mateix i la força de l’amistat.

La Tiff (Zoe Levin) és una estudiant que es guanya la vida fent de dominatrix. Quan necessita un ajudant decideix contractar el seu amic Pete (Brendan Scannell) que desconeix totalment aquesta faceta de la seva amiga.

Bonding és una sèrie divertida, entretinguda i provocadora que utilitza el sexe com a reclam però sense caure en la vulgarització. És cert que moltes situacions poden arribar a resultar incòmodes però estan fetes amb un to humorístic i “innocent” que no resulten escandaloses. Lluny queda d’una proposta molt més interessant com va ser ‘Sex education’ però també crec que la intenció és ben diferent.

A banda de la naturalitat amb la qual Bonding tracta certs temes considerats tabú, una de les millors coses de la sèrie és la brillant química entre els seus dos protagonistes. Scannell i Levin es complementen i treballen d’una manera perfecte. Semblen ben bé dos amics de tota la vida que han tingut la sort de coincidir en aquest projecte.

Si us agrada fer maratons de sèries, Bonding és perfecte, no necessitareu més de dues hores per veure la primera temporada sencera. També té l’afegit que si no us agrada tampoc serà gaire el temps que perdreu.

 

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda