Esta mierda me supera

Després d’adaptar la novel·la gràfica ‘The end of the f***ing world‘ de Charles Forsman, Netflix fa el mateix amb ‘I’m not okay with this‘ del mateix autor per portar-nos una nova història d’adolescents inadaptats.

I’m not okay with this, molt ben traduïda aquí com Esta mierda me supera, ens posa a la pell de la Sydney Novak, una adolescent amb pocs amics i menys vida social que viu en constant conflicte amb la seva mare després del suïcidi del seu pare i descobreix que té poders.

En el paper protagonista de la Sydney, trobem Sophia Lillis que vam descobrir a IT i que torna a coincidir amb Wyatt Oleff, que interpreta el seu veí i amics. Malgrat el clar protagonisme de Lillis, és Oleff qui omple la pantalla cada vegada que surt a escena. L’actor clava un paper tendre i simpàtic que enamora.

Esta mierda me supera ens parla dels canvis de l’adolescència, el descobriment d’un mateix, la identitat sexual i la formació del caràcter. Una trama mil vegades vista però que aquesta vegada l’autor decideix representar en forma d’uns poders descontrolats en mans de la protagonista. Una manera de mostrar visualment la frustració que senten molts joves i que funciona a la perfecció. Humor, drama i tocs de thriller que deixen alguns moments brillants.

Set capítols de vint minuts que ens serveixen per introduir la història i que acaben deixant-nos amb la mel als llavis. Aquesta primera temporada de Esta mierda me supera està pensada com un inici, una presentació dels personatges i d’una història que es desenvoluparà al llarg de la següent temporada. Una sensació de coitus interruptus que només ens fa venir ganes de veure més. No només queda desenvolupar la història de la Sydney i veure l’origen dels seus poders, també queden moltes històries per explicar de la resta dels personatges.

Una sèrie curta però adictiva que permet fer una marató d’un cap de setmana o d’una tarda.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda