Fins sempre, The Big Bang Theory

Aquesta setmana ha significat l’adéu a algunes sèries de llarga durada. No són finals de temporada, són finals definitius, aquells que acostumen a portar eternes discussions entre els partidaris i els detractors del final escollit. La mateixa setmana que hem dit adéu a The Big Bang Theory també ho hem fet a Veep i a Joc de Trons. De la segona en parlaré dimarts com és habitual, de la primera no n’he vist ni un capítol.

The Big Bang Theory diu adéu després de 12 temporades. Reconec que vaig deixar de seguir-la després de la novena temporada, cansat d’un estancament que m’havia fet perdre l’interès per la sèrie. L’any 2007, The Big Bang Theory va néixer com una sèrie per frikis, amb el temps va anar evolucionant a una sèrie amb frikis per acabar en una sitcom  de manual. Si us va passar com a mi i us vau cansar d’ella però us fa gracia veure com acaba, no patiu. Podeu mirar els dos últims capítols i seguir-lo perfectament encara que faci tres anys que no en veieu res.

Al llarg dels anys són molts els temes que ha tractat The Big Bang Theory però sempre mantenint un tema central: l’amistat. Aquest últim capítol s’ha allunyat de qualsevol intent de sorpresa final per centrar-se en aquesta idea, celebrar una amistat que s’ha mantingut al llarg de 12 temporades i que The Big Bang Theory no s’ha cansat de reivindicar des del primer moment.

The Big Bang Theory s’acomiada amb un capítol senzill, d’aquells que no portarà cap mena de polèmica però que acaba sent el final perfecte. Poques són les comèdies que aconsegueixen deixar marca en la història de les sèries, The Big Bang Theory és de les que ho ha aconseguit. Igual que passa amb Friends és una d’aquelles sèries que t’enganxa si fent zapping et trobes amb algun dels seus capítols.

Fins sempre, Amy, Raj, Bernadette, Howard, Penny, Leornard i Sheldon.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda