Historia de un matrimonio

Dos anys després de l’excel·lent The Meyerowitz Stories (New and selected), Noah Baumbach torna a Netflix per oferir-nos una brutal i colpidora història sobre una separació.

Scarlett Johansson i Adam Driver es posen a la pell de la Nicole i en Charlie, una jove parella d’artistes casats i amb un fill que inicien un procés de divorci que traurà el pitjor de dins  seu.

Igual que feia amb la seva anterior pel·lícula, Baumbach retrata una història amb un realisme extrem que et remou per dins i et deixa tocat. Lluny d’artificis, girs inesperats o qualsevol altre complement per vestir la pel·lícula, la història es desenvolupa de forma natural amb unes excel·lents interpretacions per part dels dos actors principals. Johansson i Driver porten al límit les seves capacitats interpretatives i ens regalen dues magnífiques interpretacions que deixen marca a l’espectador. Els dos estan brillants en pantalla i la química entre ells és excel·lent. Al seu costat cal destacar també la magnífica Laura Dern i el gran Ray Liotta, en dos papers que podrien caure en la paròdia però que els dos actors aconsegueixen contenir i encaixar en el to de la pel·lícula.

Baumbach omple la pel·lícula de petits detalls i d’escenes senzilles però colpidores en la que molta gent es pot veure reflectida i que expliquen amb molt poc tot el que anem veient en pantalla. L’escena de la porta d’entrada a casa la Nicole és d’una senzillesa però també d’una força tan gran que queda gravada en el record.

És normal que noms com Michael Bay o Martin Scorsese destaquin en una plataforma com Netflix però no deixeu perdre aquesta brillant història que és Història de un matrimonio.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda