Los hermanos Willoughbys

Des de fa un temps, Netflix s’ha convertit en un refugi per les propostes d’animació que van més enllà de Disney i Pixar. La plataforma fa temps que va apostar per l’anime i fa poc ha ampliat el seu catàleg amb totes les produccions de Ghibli però més enllà d’això, és a Netflix on hem pogut veure propostes com Klaus o ¿Dónde está mi cuerpo? i ara Los hermanos Willoughbys.

La pel·lícula adapta la novel·la homònima de l’escriptora Lois Lowry i que fa una crítica/reflexió sobre el significat i les relacions familiars. Amb un to còmic però punyent la història ens parla de quatre germans que viuen aïllats del món amb uns pares que ni els estimen ni els desitgen.

Tot i tractar-se d’una pel·lícula que es pot veure amb tota la família, només a partir de certa edat podran captar el missatge de la pel·lícula i les emocions que vol transmetre. Els més petits simplement es quedaran amb el magnífic disseny visual de la proposta.

És en aquest apartat visual on la pel·lícula destaca. S’ha escollit una barreja d’estils que combinen de forma perfecta un cop superat el desconcert inicial. La barreja d’animació 3D amb detalls 2D resulten xocants a l’inici, igual que la decisió d’utilitzar la llana com a motiu principal del disseny. Un estil arriscat però atractiu que trenca amb l’homogeneïtat habitual.

Si en l’apartat visual la pel·lícula busca destacar, en l’apartat d’interpretació tampoc es queda curta. A la fitxa de repartiment podem trobar noms tan coneguts de la comèdia com Will Forte, Martin Short, Jane Krakoswki, Terry Crews o Ricky Gervais. Un repartiment de luxe que només podreu gaudir en versió original.

Los hermanos Willougbys és un conte fantàstic que ens ofereix una bonica lliçó de vida a través d’un viatge on la imaginació trenca totes les regles de la realitat. Un viatge per descobrir que, a vegades, és més important la família que s’escull que aquella que toca.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda