Los paseos de Bruno

Per molt ben informat que vulguis estar sobre les novetats en sèries i televisió, hi ha algunes propostes que només pots arribar-hi gràcies a l’atzar. Los paseos de Bruno és una d’aquestes últimes.

En Bruno és un petit puggle que viu amb en Malcom, un jove sense ofici però que sent devoció per l’animal. Junts formen una petita família que viu a Brooklyn i són coneguts per tots els veïns.

Creada, escrita i protagonitzada pel raper Slovan Naim, Los paseos de Bruno s’apunta a la nova moda de les sèries curtes amb capítols de 15 minuts que van desenvolupant una història senzilla a mesura que passen els capítols sense perdre’s en històries secundàries o insignificants. Són sèries que tenen com a únic objectiu entretenir a un públic que cada vegada disposa de menys temps per dedicar a la televisió i, al mateix temps, fer-se un lloc en un oceà de propostes amb temporades infinites i capítols inacabables. Los paseos de Bruno ho aconsegueix amb vuit capítols d’entre 15 i 20 minuts que et permeten fer una marató en menys de tres hores o poder veure un capítol entre una parada de metro i l’altra.

La clau de Los paseos de Bruno és el seu humor surrealista i el bon rollo que respira la sèrie. No espereu trobar la típica comèdia americana senzilla, Slovan Naim juga amb un estil d’humor molt peculiar que va en augment a mesura que passen els capítols. Personatges estrambòtics, situacions surrealistes i accions desmesurades són la base de la sèrie i també el que et porta a enamorar-te d’ella o rebutjar-la totalment.

Recomanar Los paseos de Bruno és com recomanar Man seeking woman o Ana y el apocalipsis, saps que és una aposta arriscada que no agradarà a tothom però tens la necessitat de fer-ho. Jo m’ho he passat molt bé i em moro de ganes per veure què ha pensat Naim per la temporada que ve, que promet ser més passada de rosca que aquesta. Ja sabeu, si teniu certa curiositat, doneu una oportunitat a en Bruno, us ho diu un al qui no agraden els gossos.

 

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda