Lupin

Vivim en una època de blanc i negres, obres mestres i desastres totals. En aquests temps tan polaritzats, que una sèrie aconsegueixi un posicionament bastant similar per la majoria de l’audiència té molt mèrit. Lupin és el que podríem considerar un entreteniment lleuger; aquell entreteniment que no t’exigeix gaire esforç i que et fa passar una bona estona. Un entreteniment que no busca ser més que això i, per aquest mateix motiu, li perdones totes les trampes que et fa.

Desconec si fa honor a la figura del personatge literari, però els seus creadors ha sigut prou intel·ligents per a no voler-lo adaptar directament i jugar més amb l’homenatge. Lupin no trasllada les aventures del personatge de Maurice LeBlanc a la pantalla, juga amb un enamorat de Lupin que utilitza mètodes i sistemes que ha après dels llibres. De fet, els llibres i el personatge fictici formen part d’aquest univers. Personalment crec que és un gran encert enfocar la sèrie cap aquest camí.

La sèrie segueix el personatge d’Assane Diop (Omar Sy), un lladre de guant blanc fanàtic del personatge d’Arsène Lupin que busca explicacions sobre el suïcidi del seu pare qui va ser acusat de robar un collar molt valuós.

Un dels altres grans encerts és escollir Omar Sy com a protagonista. La seva sola presència i personalitat, aconsegueixen enganxar l’espectador i mantenir l’atenció a la sèrie. Aquesta combinació d’un actor amb personalitat i un entreteniment lleuger són claus per entendre l’èxit de públic i crítica que està obtenint la sèrie.

Netflix ha estrenat els cinc primers capítols, deixant la sèrie amb un gran cliffhanger. Ara només ens queda esperar que s’estreni la segona part on veurem si el personatge d’Assane Diop és capaç de sortir dels problemes on s’ha ficat.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda