Paddleton

Alguns actors aconsegueixen connectar d’una manera especial amb els espectadors, no saps molt bé perquè però s’estableix una connexió entre tu i els seus personatges o les seves pel·lícules i t’atrapa amb tot el que fa. En el meu cas aquesta connexió incomprensible passa amb Mark Duplass. Em captiva tot el que fa i Paddleton no ha sigut una excepció.

En Michael (Mark Duplass) descobreix que pateix un càncer incurable que provocarà la seva mort ben aviat. Al costat del seu millor amic intenta viure una vida normal mentre li sigui possible.

Paddleton és una pel·lícula senzilla on el que veiem és passar la vida. No vivim una aventura espectacular ni ens trobem davant d’un repte extraordinari, simplement veiem una història normal i corrent que podríem protagonitzar nosaltres mateixos, els nostres veïns o algun conegut. Mark Duplass té l’habilitat d’interpretar sense semblar que actua. Els seus personatges són persones de carn i ossos, el típic anònim amb qui et creues en comprar el pa i que t’oblides d’ell al cap de poc segons. Al costat de Mark Duplass tenim un brillant Ray Romano interpretant el veí i millor amic d’en Michael. Dos personatges solitaris que es fa companyia l’un a l’atre i que es necessiten mútuament. Estem davant d’una pel·lícula que aguanten els dos protagonistes i cal dir que ho fan perfectament. La relació entre els dos personatges és tan natural que t’oblides que et trobes davant de dos actors interpretant dos personatges.

Com he dit ens trobem davant d’una història senzilla però, al mateix temps, molt profunda. Una història que ens parla de la vida, de les decisions que prenem i, per sobre de tot, de l’amistat. Paddleton és una història de dos amics i sobre com els afecta una de les pitjors notícies que poden rebre. Amb Paddleton rius, plores i t’emociones. Etiquetar-la com a comèdia com podem veure a tot arreu trobo que no fa justícia a la pel·lícula.

Enmig d’un mar de propostes cal destacar aquestes petites joies que poden passar desapercebudes per gran part del públic.

 

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda