2

Per tenir fills així…

Educar un fill sempre és difícil i la cosa és complica si vius un apocalipsis zombi, ets un terrorista suïcida convertit a l’islam o vius en un passat ple de dinosaures però existeixen alguns casos que ni aquestes excuses són suficients per justificar el comportament d’una descendència digne de protagonitzar Hermano Mayor.

carl1.- Carl Grimes (The Walking Dead)

Interpretat per Chandler Riggs el fill de Rick i Lori Grimes és el típic adolescent consentit que és creu capaç de fer el que li roti sense donar explicacions. Amb un pare que fa el que sigui per protegir-lo en Carl no dubta en tirar-li en cara els seus fracassos sense pensar que és gràcies a ell que no s’ha convertit en fast-food per zombis.
Els últims capítols de The Walking Dead ens han mostrat un Carl que es creu capaç de tot però que perd tota la xuleria quan es pensa que es quedarà sol. Si entre l’audiència es fes una enquesta per saber qui mereix ser aliment dels zombis en Carl tindria molts números (junt amb en Glenn, la Maggie, etc. bé, la gran majoria)

Part de la culpa la té:
Deixar-lo jugar amb armes de petit i tenir una mare gilipolles.

dana2.- Dana Brody (Homeland)

Morgan Saylor interpreta la filla d’en Nicholas Brody, l’heroi nord-americà que acaba convertit en un fugitiu de la justícia.
Una família destrossada per la desaparició del pare, una mare controladora i la decepció que provoca que el teu pare sigui un terrorista suïcida converteix la Dana en una adolescent rebel que aprofita qualsevol excusa per enfrontar-se a la seva família.
Per portar la contraria a la família la Dana és capaç d’enamorar-se d’un psicòpata adolescent durant la seva estada en un centre de tractament psiquiàtric i fugir amb ell.
La Dana no té molt clar si confiar amb el seu pare, renegar de tot o què fer i això li provoca una crisi que la porta a un intent de suicidi.

Part de la culpa la té:
Hormones adolescents i falta de referents familiars.

josh3.- Josh Shannon (Terra Nova)

Si fas un viatge al passat i vas a un període plagat de dinosaures carnívors, plantes assassines i tot tipus de trampes destinades a matar-te el més normal és pensar que pots sortir de farra amb els amics sense cap mena de preocupació.
O, com a mínim, això és el que sembla pensar el personatge interpretat per Landon Liboiron, el fill adolescent de la família Shanon que tots desitjàvem veure devorat per un dinosaure des del primer capítol.
En Josh també culpa el seu pare de la seva situació actual i li tira en cara tots els seus problemes.
La sèrie es va cancel·lar després de la primera temporada i ja no sabrem res més del fill gran dels Shannon.

Part de la culpa la té:
Hormones, perd el nord davant la primera noia guapa que troba.

mason4.- Els Mason (Falling Skies)

Aquí m’ha costat triar i he afegit tota la descendència Mason. Cap dels tres es salva, però com a mínim el mitjà té l’excusa de ser abduit per extraterrestres i convertit en una espècie d’híbrid alien-humà.
El gran té el mateix problema que la majoria dels adolescents, les hormones accelerades i creure’s invencible i el petit pateix una falta d’atenció paternal que substitueix amb armes de foc.
Viure en un món en vies d’extinció no ajuda en la seva educació però ells tampoc posen molt de la seva part per ser responsables.

Part de la culpa la té:
Extermini de la humanitat, un pare absent i hormones, un còctel ideal per convertir en repel·lents els tres fills Mason.

internado5.- Evelyn i Paula (El internado)

No vindrien a encaixar amb els altres que he comentat però han de ser filles d’algú i són tan repel·lents que es mereixen sortir a la llista.
A cada capítol es dedicaven a escampar rumors i explicar a tothom tot el que sentien d’amagat. No tenies molt clar què passava a l’internat La Laguna Negra però sí que tenies clar l’odi que provocaven les dues nenes.

Part de la culpa la té:
Segurament viure en un internat que resulta ser un centre d’experimenació no ajuda però crec que ja van sortir repel·lents de fàbrica.

I vosaltres, quins altres exemples afegirieu?

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda

2 Comments

  1. hahaha, bon post!!! jo sens dubte afegiria la Grace Florrick, la filla de Alicia Florrick a The Good Wife !!! i aquesta no té excusa ni de viure en un món apocalíptic, ni córrer cap perill ni res…nena mimada rica amb 2 hòsties amb la mà oberta….sense més!!

Comments are closed.