Tag (¡Tú la llevas!)

“No dejamos de jugar porque envejecemos, envejecemos porque dejamos de jugar”. Sorprenentment basada en fets reals, Tag (¡Tú la llevas!) ens parla de l’amistat d’un grup d’amics que no han parat de jugar junts des dels nou anys. Un cop adults dediquen el mes de maig a jugar a tocar i parar. Aquest joc els ha mantingut units al llarg dels anys fins ara que un d’ells ha decidit deixar el joc.

La realitat sempre superar la ficció i gràcies a això ens trobem amb situacions tan surrealistes com creuar Estats Units per jugar a tocar i parar amb un grup d’amics o atrapar un dels jugadors en ple funeral del seu pare, un seguit de moments que creiem exagerats quan veiem la pel·lícula i que resulten ser totalment reals un cop descobreixes la història.

Tag (¡Tú la llevas!) està pensada per fer-nos riure, per desconnectar una estona de la realitat i donar valor a l’amistat. Darrere aquesta història senzilla i, aparentment absurda, trobem una aferrissada defensa de l’amistat i del dret a seguir gaudint de les coses senzilles tot i el pas dels anys.

Estrenada a Estats Units l’any 2018, ens ha arribat aquest mes gràcies a Netflix i suposa el debut en llargmetratges de Jeff Tomsic qui ja havia desenvolupat aquest càrrec en moltes sèries de televisió poc conegudes. El més sorprenent és el repartiment que ha aconseguit reunir per protagonitzar-la. Tag (¡Tú la llevas!) compta amb Ed Helms (Resacón en las Vegas), Jeremy Renner (Vengadores), Jon Hamm (Mad Men), Jake Johnson (New Girl) o Lil Rel Howery (Chicos Buenos) com a protagonistes. Un curiós grup d’actors, barreja d’especialistes en comèdia com Helms o Johnson i d’altres menys habituals en el gènere com Hamm o Renner però que funciona a la perfecció. El cert és que la química entre ells funciona molt bé i tots són conscients del que busca la pel·lícula i s’apunten a la diversió.

Ideal per passar una bona estona aquests dies i per arrencar-nos alguna rialla, a l’hora que ens ajuda a recordar el valor de l’amistat i de mantenir encesa aquella espurna que ens permet tornar a ser nens de tant en tant.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda