The Babysitter: Killer Queen

Fa tres anys, McG va sorprendre amb The babysitter, una comèdia de terror, estúpida, esbojarrada, irreverent i, per sobre de tot, molt divertida. Un entreteniment senzill que buscava fer passar una bona estona sense cap més intenció. Tres anys més tard el director repeteix la fórmula però sense cap dels elements que van fer bona la primera entrega. El resultat? Una pel·lícula ridícula, avorrida i massa pagada d’ella mateixa.

Dos anys després de l’intent d’assassinat per part del culte satànic liderat per la Bee (Samara Weaving), en Cole (Judah Lewis) va a l’institut i tothom el pren per boig. Per evitar que els seus pares el portin a un centre mental decideix escapar-se de casa amb la Melanie (Emily Alyn Lind). L’escapada no acabarà com havia previst.

The babysitter: killer queen es pot considerar un clar exemple de pel·lícula vinguda a més que perd tota la gràcia que havia portat fama a l’original. La primera història creada per Brian Duffield era fresca i despreocupada, aquesta segona es veu forçada i creada amb l’únic objectiu d’omplir les butxaques de McG i la seva productora, Wonderland sound and vision. La desaparició de Duffield als guions deixa clar qui era el responsable de l’èxit de la primera part. Sense una bona història queden al descobert totes les mancances de McG com a director.

Ningú s’estranyaria si al principi de la pel·lícula aparegués el nom de The Asylum al capdavant de la producció. Les actuacions, els efectes i la història no desencaixarien gens en l’estil de la productora. La principal diferència? The Asylum és conscient del producte que està fent, Wonderland Sound & Vision no. Buscar l’èxit de la segona entrega sense tenir en compte que l’èxit de la primera va venir de l’humilitat i les ganes de passar-ho bé, acaba passant factura.

Les crítiques són força unànimes i deixa clar que The babysitter: Killer queen és una pèrdua de temps que només serveix per ampliar el catàleg de Netflix i pagar les factures de McG.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda