0

The Boys

Sempre hem pensat que els superherois són bones persones que es dediquen a ajudar la gent però, què passaria si no fos així? Eric Kripke adapta per Amazon  la novel·la de Garth Ennis i Darick Robertson basada en aquesta idea.

En una societat on els superherois són considerats celebritats, el seu comportament deixa molt a desitjar. De cara al públic són amables i responsables però per darrere amaguen un costat fosc. Un grup d’humans decideix fer el que sigui necessari per desemmascarar-los.

Ens trobem davant una sèrie que podria semblar una simple paròdia del món dels superherois però que s’ha convertit en una de les millors estrenes d’aquest any. El conjunt creat per Kripke aconsegueix l’equilibri perfecte d’un bon guió, uns grans efectes especials i, sobretot, un magnífic repartiment que ens ofereix alguns dels millors personatges que veurem aquest any a la televisió. The boys té moments hilarants i molt d’humor negre però principalment ens trobem davant d’una sèrie fosca i pertorbadora amb unes dosis brutals de violència que et manté atrapat durant els vuit capítols que dura. Un dels grans encerts és no allargar innecessàriament la història amb capítols que no aportin res.

The Boys és una sèrie coral que aconsegueix un bon equilibri entre els personatges principals i els secundaris donant a cadascú d’ells el metratge necessari per fer-los interessants i atractius pel públic. La història comença i es desenvolupa al voltant del personatge de Hughie Campbell (Jack Quaid) però a poc a poc veiem com d’altres personatges van agafant rellevància i es converteixen en coprotagonistes de la història. Cal destacar que ens trobem amb uns brillants Antony Starr i Karl Urban que es posen a la pell d’un pertorbat superheroi i un dur humà obsessionat a acabar amb els supers, respectivament. En Homelander interpretar per Starr és un dels personatges de ficció més pertorbadors i terrorífics que hem pogut veurem últimament.

The Boys va més enllà de les sèries de superherois i els utilitza com un mitjà per explicar una història de corrupció i terror que res té a veure amb el que hem vist fins ara. Oblideu Arrow, Flash o Daredevils, els superherois de The Boys són d’un estil totalment diferent.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *