The good fight – Temporada 3

En un món saturat de sèries, The Good Fight juga a una lliga diferent. Nascuda com a spin-off de The good wife, Robert i Michelle King junt amb Phil Alden Robinson han aconseguit crear una sèrie amb personalitat pròpia capaç de sobreviure totalment independent de la sèrie original. Si això no és suficient per cridar-te l’atenció, també ens trobem davant la sèrie més atrevida i amb més mala llet que es pugui veure a televisió.

Aquesta tercera temporada la Diane (Christine Baranski) segueix amb la seva lluita contra el govern Trump, recolzada per un grup d’activistes que decideixen passar a l’atac i posar les coses difícils a l’administració Trump. Al mateix temps, Reddick, Boseman & Lockhart es veu sacsejada amb l’arribada d’un advocat amb qui han de col·laborar i amb unes disputes racials que comencen a sorgir al bufet d’advocats.

La columna central de la sèrie continua sent el personatge de la Diane Lockhart però mantenint l’interès per la majoria dels personatges secundaris, amb l’excepció de l’interpretat per Rose Leslie que agraïm cada vegada que veiem un capítol on no apareix. La tercera temporada ens introdueix un nou personatge que treu de polleguera personatges i espectadors a parts iguals: Roland Blum (Michael Sheen). Blum és un personatge extremadament histriònic que pot arribar a cansar però serveix per enfrontar els personatges al món modern i a una manera diferent de fer les coses on la moral es posa en tela de judici.

Aquesta tercera temporada també ha afegit de manera un recurs molt interessant i amb molta mala llet com són els ‘The good fight Short‘. Ja en vam veure un al final de la segona temporada però ara ja formen part del mateix episodi. Aquestes petites peces musicals d’animació serveixen per explicar conceptes confusos o per posar en context certes situacions o conceptes que d’altra manera serien molt feixucs d’explicar. Malgrat el to humorístic que tenen són petits fragments que tenen molta mala llet i que fan una crítica ferotge d’alguns conceptes que s’expliquen en els capítols. Tanta mala llet gasten que la CBS va decidir censurar el que anava dins l’episodi “The one where Kurt saved Diane” que feia crítica de la censura que es produeix a la Xina.

Si la primera temporada tenia episodis amb títols normals i la segona basats en el dia en què passava l’episodi, aquesta tercera s’agafa a l’estil Friends utilitzant la fòrmula “The one…” on cada títol fa un resum del què veurem al capítol. Dels 10 capítols que formen aquesta tercera temporada no n’hi ha cap de dolent però si n’haig d’escollir, un em quedo amb “The one where a nazi gets punched“, no només pel que explica, també pel que significa.

Tot i ser una sèrie tan crítica amb l’administració Trump i exposar als espectadors a certes realitats incòmodes, The good fight ha renovat per una quarta temporada i jo no podria estar més content. Mentre esperem aquesta nova temporada  podem recordar les sabies paraules d’en Jay Dipersia, it’s time to punch a few nazis.

Amagada entre dracs, zombies i colles d’amics freaks, The Good fight és una de les millors sèries que es pot veure ara mateix a televisió.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda