The red road

red_roadposterJason Momoa deixa enrere el personatge de Khal Drogo per convertir-se Phillip Kopus a The red road, la segona sèrie creada per SundanceTV (cadena de cable americana propietat de AMC Networks).

The red road és un drama de sis capítols protagonitzat per Jason Momoa (Stargate o Game of Thrones) i Martin Henderson (The Ring o Torque). El primer interpreta un delinqüent indi d’una petita comunitat i el segon un policia que intenta mantenir unida la seva família que es troba enmig d’una crisi greu.

El que en principi sembla una història típica de dues comunitats enfrontades amb un assassinat pel mig va una mica més lluny afegint un element que provoca una forçada col·laboració entre els dos protagonistes.

Com passa amb True Detective (sense ni pensar en comparar-les) la força principal són els dos protagonistes. Jason Momoa aporta molta força al seu personatge, un pinxo amb un toc de psicòpata que desprèn una constant sensació de perill i Martin Henderson interpreta a Harold Jensen, un bon policia que es veu sobrepassat per la situació. La seva dona es troba en procés de recuperació d’un problema d’alcoholisme, la seva filla gran és una adolescent rebel i una mort del passat torna per trastocar la seva vida. Si això no fos suficient, apareix un nou problema que l’obligarà a prendre una difícil decisió.

Reconec que he començat el primer capítol amb força desgana però a mesura que han passat els minuts m’ha anat enganxant. No descobreix ni inventa res però té una qualitat acceptable i prou bona factura i història per a valdre la pena donar una oportunitat als sis capítols.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda