War of the worlds

Tinc un record romàntic de la versió cinematogràfica de 1953 que no vull posar a prova amb un nou visionat i un record simpàtic de la versió que es va fer l’any 2005 amb en Tom Cruise de protagonista però us puc assegurar que d’aquí un parell de setmanes recordaré molt poca cosa d’aquesta versió en format minisèrie que ha fet la BBC.

La cadena britànica adapta la novel·la homònima d’H.G. Welles però centrant el focus de la història en la relació amorosa dels dos protagonistes que en la invasió alienígena  convertint així la minisèrie en una espècie de telenovel·la romàntica amb tocs de ciència-ficció.

Com la majoria de produccions de la BBC ens trobem davant d’una producció cuidada i molt treballada però que queda una mica fluixa en els efectes visuals que no acaben d’integrar-se del tot amb la perfecció que estem acostumats avui en dia.

La història avança a batzegades amb una barreja d’escenes d’acció i tensió ben treballades, barrejades amb altres escenes lentes i inacabables i d’altres totalment avorrides que no aporten res. La versió de The war of the worlds que ens ofereix la BBC innova oferint-nos una visió del futur post invasió que resulta interessant al principi i innecessari al cap d’un moment.

Malgrat la bona pinta que tenia el tràiler, el resultat final és una adaptació fluixa i totalment prescindible

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda