Wonder Woman: Bloodlines

Wonder Woman: Bloodline és l’última producció de l’univers animat de DC que Warner animation ha estrenat aquest 2019 i que ens presenta l’origen del personatge creat per William Moulton Marston i H.G. Peter.

Sam Liu es torna a posar darrere les càmeres d’una producció de Warner animation i segueix amb la seva irregular carrera dins la indústria. Si ve Liu és responsable de grans produccions com Batman: La broma asesina o Batman: Gotham by Gaslight però també d’obres més fluixes com ara Batman and Harley Queen o Justice League vs Fatal Five. Lamentablement Wonder woman: Bloodlines forma part d’aquest segon grup.

El pilot Steven ‘Steve’ Trevor descobreix per casualitat la mítica illa de Themyscira, fugint d’un atac dels Parademons. Allà coneix la princesa Diana que decideix deixar enrere la seva vida per sortir al món dels humans i defensar-lo.

El principal problema de Wonder woman: Bloodline és la seva irregularitat. Una irregularitat que trobem tant en el guió com en el ritme de la pel·lícula. La pel·lícula està dividida en tres actes que no funcionen en cap moment, per començar el primer terç de la pel·lícula se centra en la presentació del personatge però a un ritme extremadament alt i precipitat que dóna per fet moltes coses i oblida que no tothom coneix el personatge. El desenvolupament és massa lent i, de nou, ens trobem amb un desenllaç precipitat i massa bàsic. El mateixa passa amb el guió que comença amb els Parademons però al poc els abandona per no tornar a mencionar-los mai més. La resta del guió també és extremadament previsible i amb un to moralista una mica massa marcat.

Com totes les propostes basades en els New 52 el disseny dels personatges està molt treballat i l’animació és molt sòlida però, malauradament això no serveix per aguantar la pel·lícula. Una llàstima que una oportunitat per presentar un dels grans personatges de DC hagi quedat en tan poca cosa.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda